cska-sofia-bet365

Бивш футболист на ЦСКА и Славия прави фурор в Катар

09.03.2017
bet365 affiliates

Бившият футболист на Славия и ЦСКА Славко Матич прави фурор в Катар, но не като играч, а като  треньор. Воденият от него “Ал Шамал Спорт Клуб” записа рекордните 8  поредни победи във втора лига на първенството на страната, която след няколко години ще приеме и световно първенство по футбол. И закономерно привлече вниманието към себе си. Особено в страна, в която парите не са никакъв проблем, когато стане въпрос за футбол.

Матич дойде в Катар по препоръка на Бора Милутинович. Легендарният треньор е рекордьор в света по броя на националните отбори, които е водил на световни първенства. В момента е личен съветник на емира по въпросите на спорта.

Славко Матич бе футболист на Славия през сезон 2003/2004. По късно изкара и два сезона в ЦСКА, като това стана между 2005 и 2007 година. Интересното е, че през 2014 година той изкара стажа си за Про-лиценз в при “червените”.
В треньорската си кариера сърбинът е води досега предимно отбори в своята страна и Словения. Но с оглед на факта, че е само на 40 години, бъдещето е пред него…

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: