berbo-def-200x200

Бербатов: Развълнувам съм, правим нещо за бъдещето на децата ни

28.05.2017
bet365 affiliates

Голмайстор номер 1 в историята на националния ни отбор – Димитър Бербатов, раздаде автографи в столично заведение. Футболната ни звезда призова хората да напълнят Националния стадион “Васил Левски”, за да помогнат за каузата на децата. “Развълнуван съм преди това събитие. Все пак ще се видя с много приятели, с хора, с които съм играл. Развълнуван съм, защото правим нещо за бъдещето на децата ни”, заяви Бербо пред журналистите.
“Като напълним стадиона, ще видят хората, че си струва. Ще има разнообразна и интересна програма. Сега не мога да кажа за нови футболни звезди. Те се обявяват по определен принцип. Продължаваме да говорим с хора, с други вече е говорено и ще бъдат обявени скоро”, довери той.

“Все още има билети. Хората могат да отидат да си купят, защото ще станат дарители за каузата на децата. (…) Младите момчета, които аз съм поканил, могат да се отъркат в такива световни звезди, може и да прихванат нещо”, сподели родният стрелец.

Запитан дали ще гледа днешния мач между ЦСКА-София и Левски, Бербатов отговори: “На друга вълна съм, имам други ангажименти. Дано стане хубав мач”.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: