benzema-real-madrid-bet365-odds

Бензема за Валбуена: Наричаше ме престъпник, а сега иска да играем заедно?!?

17.05.2017
bet365 affiliates

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема коментира открито обвиненията на бившия си съотборник в националния отбор Матийо Валбуена, че го е шантажирал. Заради разразилия се скандал Бензема остана извън състава на “петлите” за Евро 2016. В интервю за “Екип” той заяви, че е разочарован от Валбуена и действията му.

“Когато чувам, че Валбуена е готов отново да играе заедно с мен, се вбесявам. Явно му има нещо… Доскоро ме наричаше престъпник, твърдеше, че съм го заплашвал и какво ли още не. И сега изведнъж отново иска да играем заедно и не бил подал иска в съда, ако е знаел, ще това ще ми създаде толкова проблеми… как изведнъж забрави, че в продължение на година му бях враг и престъпник, който трябва да лежи в затвора? В продължение на две години не ми разрешаваха да виждам един от най-добрите си приятели, а Валбуена нехае и си почива. Крайно време е да прекрати тези глупости”, изригна Бензема.

Както е известно, в края на 2015 година Валбуена разкри, че е бил изнудван от хора, които твърдят, че притежават видео с негови сексуални подвизи. Сред замесените бе и Бензема, който се е свързал с Валбуена и му е казал, че може да го срещне с човек, който да уреди нещата.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: