ibrahimovich-bet365

Без наказания за Ибрахимович и Рохо

16.12.2016
bet365 affiliates

Футболистите на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович и Маркос Рохо се разминаха без наказания след мача с Кристъл Палас (1:2). Поведението на двамата в мача бе разгледано от Футболната асоциация на Англия, която обаче не намери основания да наложи санкции на футболистите.

Маркос Рохо бе заплашен от наказание за грубото си влизане в краката на Уилфрид Заха през първото полувреме. За това си действие той получи жълт картон от рефера Крейг Поусън, но след срещата имаше доста мнения, че бранителят е заслужавал червен. От ФА обаче няма как да накажат по-сурово аржентинеца, тъй като той вече е бил санкциониран от рефера по време на мача, а в такъв случай правилникът не позволява допълнителна санкция.

С Ибрахимович ситуацията е доста по-различна. Той бе заснет как удря с лакът в лицето Йоан Кабай, а това е останало незабелязано от арбитрите. Така шведът можеше да бъде наказан по видеозапис. За целта обаче трима независими бивши съдии трябваше да разгледат ситуацията и единодушно да решат дали нападателят заслужава да бъде наказан. Те обаче не са постигнали консенсус по въпроса и така Ибра се размина със санкция.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: