mario-baloteli-bet365-odds

Балотели вярва, че може да спечели “Златната топка”

10.12.2016
bet365 affiliates

Нападателят на Ница Марио Балотели вярва, че може да спечели “Златната топка”, ако успее в продължение на една година да се предпази от контузии. Италианецът започна много добре сезона, след като отбеляза шест гола в шест мача в Лига 1, след което получи травма и се завърна за вчерашния двубой от Лига Европа срещу Краснодар.

“В момента Роналдо и Меси са най-добрите футболисти в света и никой не е като тях. Невъзможно е да се прави сравнение. Ако аз обаче имам добра година, през която остана без контузии и съм напълно концентриран, мисля, че не е невъзможно да спечеля отличието. Дори и един ден да успея да го направя, мисля, че Роналдо и Меси все пак са най-добрите, защото са печели “Златната топка” по четири-пет пъти”, заяви Балотели.

Италианецът добави още нещо любопитно. Той заяви, че никога не би се завърнал в Ливърпул, но симпатизира на Манчестър Сити и Арсенал: “Ако някога се върна в Англия, със сигурност няма да бъде в Ливърпул, защото моят престой там бе много лош. Отборът беше добър, феновете бяха невероятни, но аз никога няма да се върна там. Когато си помисля за Англия, се сещам първо за Манчестър Сито. Вторият отбор, който винаги съм харесвал, е Арсенал.”

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: