rumenige-baiern-miunhen-bet365-odds

Байерн (Мюнхен) ще назначи скоро спортен директор на мястото на Матиас Замер

24.07.2017
bet365 affiliates

Германският шампион Байерн (Мюнхен) има намерение да назначи спортен директор в следващите до шест седмици след една година липса на такъв човек, заяви президентът на клуба Ули Хьонес днес.
“Вярвам, че в близко бъдеще ще представим новия си спортен директор, заяви Хьонес. Позицията е свободна след напускането на Матиас Замер преди една година. Бившият капитан на отбора Филип Лам е сочен за перфектната кандидатура, но сам заяви, че не е разположение. Хьонес пък отказа да коментира името на легендарния вратар Оливер Кан да се свързва с поста.
Хьонес говори пред журналисти в Сингапур, където баварците ще изиграят два приятелски мача от азиатското си турне- срещу Челси и срещу Интер (Милано). Байерн падна с 0:4 от Милан в първата си среща по тези места от общо четири планирани двубоя преди да се върне у дома.
“Ние ще продължим с тези турнета, не са проблем за нас. Но 4 мача за 12 дни е просто на границата на възможностите ни. В следващото ни пътуване ако имаме предложение за четири мача за такъв период, ще го прегледаме много внимателно, заяви още Хьонес.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: