botev-plovdiv-bet365

Албанският отбор Партизани (Тирана) избра лукс и спокойствие преди гостуването на Ботев (Пловдив)

04.07.2017
bet365 affiliates

Албанските съперници на Ботев (Пловдив) в турнира Лига Европа- Партизани (Тирана), избраха за свой лагер хотел “Винярдс Спа”, който се намира между Ахелой и Поморие.
Албанците пристигат тази вечер с автобус, като предварително са проучили хотела и са останали очаровани от високата му класа и местоположението. Тъй като хотелът не се намира на първа линия до плажовете, това гарантира спокойствие за играчите в разгара на летния сезон. От друга страна хотел “Винярдс” през миналата година беше включен в списъка на най-луксозните комплекси, предлагащи максимум условия.
Изборът е одобрен от президента на клуба Газмент Деми, който вярва, че неговите футболисти имат сили да се справят с пасива от два гола разлика от първата среща.
Албанците са посочили стандартно меню за престоя си, както и са заявили една тренировка на стадион “Лазур” и вероятно още една, която може да бъде и тонизираща.
Първата среща в Тирана беше спечелена от Ботев (Пловдив) с 3:1, а реваншът е в четвъртък от 20.00 часа на стадион Лазур в Бургас.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: