bet365

Адвент календар на Bet365 победа бонус пари в брой!

29.12.2016
bet365 affiliates

Продължава до 25 декември 2016 г. нов лиценз промоция плоча Bet365 Poker. Възпроизвеждане на стаята и завърши седмични мисии, за да получат награди с календарната Advent.

 

На Bet365 Poker са “Адвент календар” , новата промоция до 25 декември е раздаването на жетони за турнири и кеш бонуси с седмични мисии. А награден фонд от общата стойност на 7.000 евро в осем фрийроли. Можете също така да получите други билети, за да присъства на турнира по разписание или Sit & Go на вашия избор.

Можете да видите текущите ви предизвикателства в секцията мисии . Всички фрийрол ще се играе в No Limit Hold’em режим и можете да участвате само веднъж.

 

За да получите знак турнир, играчите Bet365 ще завършат мисията си в рамките на съответния квалификационен период. Не забравяйте, че ръцете се играят на кеш маси и Sit & Go само с две мнения са изключени от завършване на мисиите си.

Билетите за турнири ще бъде автоматично кредитиран в сметката на потребителя, които са допустими. Размерът на получения бонус ще бъдат кредитирани в бонус баланса Poker в рамките на 48 часа от края на съответната фрийрола.

Така че, какво чакате? Отворете Bet365 Poker , завърши мисията си и да спечели наградата. И ако все още не сте Bet365 Poker, няма проблем … изтегляне на залата от нашия банер и да получите бонус за Вашия депозит от 100% до максимум 100 евро .

 

Но не само … всъщност, вие ще получавате също Token Tournament струва 5 евро.

Bet365

Всички спортни залози от Bet365

Тагове: