Betfair е един от букмейкърите, в който може да използвате функцията Cash Out. Вече не трябва да чакате всички мачове от вашия залог ад приключват, за да спечелите. С  Cash Out опцията в Бетфеър имате възможност сами да направите избора си кога да сложите край на вашия залог и колко пари да прибавите към сметката си.

Cash Out ви дава повече контрол върху залозите ви и  дава възможност да вземете  печалба преди дадено събитие да е свършило и без значение от неговия край. С тази функция можете да затворите целия си залог или да направите частитчно затваряне, като да оставите част от размера на сумата на вашия залог в играта и да спечелите малко повече пари при успех на фиша.

В случай, че желаете да затворите цялостно фиша си, всичко което трябва да направите е да натиснете бутона за Cash Out намиращ се под селектираните от вас двубои. Ако решите да затворите целия си залог, тази сума ще бъде прибавена към вашата сметка и крайният резултат, свързан с вашия залог няма да окаже въздействие върху сумата, която ще получите. Ако решите да направите частично затваряне, просто чрез възможността на Cash Out плъзгача,  изберете сумата, която искате за затваряне и тази сума ще бъде уредена. Останалата част от залога ще бъде приключвен в съответствие с крайния резултат на срещите във вашия залог.

Предлаганата сума за Кеш аут ще зависи от развоя на избраните от вас мачове и може да бъде по-висока или по-ниска от първоначалния Ви залог. Тази функция на Бетфеър гарантира сигурна печалба или минимизиране на потенциалните загуби, което я прави толкова страхотна и използваема много често от потребителите.

На всички събития ли може да се ползва Кеш Аут?

В основните раздели на Betfair на черната лента на началната страница ще видите „Cash Out“. Когато кликнете върху него ще ви излязат всички събития, които са налични за Кеш аут. Когато влезнете в някоя среща за допълнителните пазари, ако в нея има иконката на кеш аут и на съответния залог, то ще може да използвате опцията за затваряне на залог.

Защо понякога не мога да използвам Кеш Аут?

При условие, че пазарите на мач от вашия залог са спрени, няма Да можете да затворите залога си. Причината е, че букмейкърът изчаква промяна на развоя на събитието и е ограничил всички залози. Това най-често продължава няколко секунди, след като обстановката в двубоя се нормализира, но ако има сбиване и ще се раздават червени картони, забавянето може да бъде и по-дълго. Веднага след като букмейкърът пусне коефициентите за даденото събитие, ще имате наличен кеш аут за този двубой, а и за всички комбинирани залози,  в които сте играли срещата.

 

Защо се получава забавяне, когато кликнете Cash Out?

По време на някои събития На Живо, се използват времеви закъснения са използвани, за да се гарантира, че има достатъчно време, кеш аутът да бъде прекратен, ако настъпи важно събитие – като например вкарването на гол.

Защо моят Cash Out не беше успешен?

Не е гарантирано, че когато решите да затворите залога си, ще бъде успешно. Както вече споменахме има времеви закъснения и ако през този период стане значима промяна на срещата и движениее на коефициентите, вашият Cash Out може да бъде неуспешен. Ако Cash Out-ът е успешен, ще видите съобщение за успех. Ако обаче не успеете да затворите залога си, ще видите съобщение за грешка и веднага след това ще се появи нова оферта за затваряне.

Кога ще си получа парите?     

Когато Cash Out е успешен, всички приходи от залога ви ще постъпят по сметката ви веднага.

 

След като разбрахте отговорите на най-важните въпроси относно функцията Кеш Аут в Бетфеър, надявам се сте разбрали, че това е една уникална функцията, която може да ви донесе много печалби и да ви спести загуба на средства. Използвайте кеш аут в Betfair на почти всички спортни залози и спечелете много повече!