Betfair Poker е покер залата на марката Betfair, която за първи път започна като Betfair спортна борса през 2000 г. Предлагането на качествени хазартни услуги кара все повече играчи да изберат тази компания за спортни залози. Потребителите се радват съшо така на Betfair Poker зала, казино игри, бинго и много бонуси и промоции вече повече от десетилетие.

Бетфеър е лицензиран в Малта като също така има и лиценз от Комисията по хазарта  на Обединеното кралство. Компанията е посветена да привлича играчи от цял свят и именно затова нейния сайт е достъпен на много езици. Новите членове на Betfair могат да се насладят на разнообразие от покер игри, съчетани с промоции, турнири, кеш игри и други.

Софтуер на покер залата на Бетфеър

Когато Бетфеър направи скок към мрежата Ongame, те оставиха в миналото техния стар софтуер, и се сдобиха с нов елегантен интерфейс. Ако сте играли в други сайтове Ongame преди, ще бъдете добре запознати с всичко в Betfair покер.  Покер версията на Бетфеър има отделно приложение, което може да се изтегли на Mac и Windows, така че всеки може да играе.

Когато отворите лобито, ще бъдете посрещнати с най-простата система, която можем да си представим. Просто трябв да изберете типа на игра, залозите и броя на местата, които търсите, и след това натискате бутона Играй Сега, която ще ви отведе до една маса, която се вписва това описание.

Ако искате по-голям контрол над лобито, тогава всички маси също могат да са видими през филтъра за свободни места и блиндове. Една наистина страхотна функция за фоайето е, че когато е избрана една маса, ще видите кой играчи къде седи и колко седалки са свободни. От тук можете да вземете вашата идеална седалка и остава само играта да започне!

Игри в Betfair покер залата

Всеки нов покер играчи може да същността на всяка игра в секцията “Как да играя” на сайта на Betfair покер, с подробни въведение към видовете игри, които Бетфеър предлага:

  • Texas Holdem
  • Omaha
  • Omaha Hi / Lo
  • 5 Card Stud
  • 7 Card Stud
  • 7 Card Stud Hi / Lo

Texas Holdem и Omaha са най-популярните игри на покер, така че там конкуренцията е най-голяма и трудно се намират свободни места за игра.

Бонуси

Клиентите, които си регистрират нова сметка в Betfair, имат избор от 5 различни по стойност покер бонуси в зависимост от техните нива за игра. Нови клиенти, които се присъединяват към тази иновативна покер зала, не трябва да депозират повече от $ 10, за да се присъединят към играта. След това те могат да изберат бонус сумата, която подхожда на акаунта им.

Когато клиентите играят покер в Betfair те получават Точки на играча, които служат за преобразуване на избрания покер бонус постепенно към реални пари, а също и за да се определи нивото на състоянието на даден играч в Клуба на играчите. Най-ниският бонус е $ 50 и изисква играчите да спечелят поне 40 игрови точки

В допълнение към Бонусите, всички нови играчи могат да получат билет за $ 2,500 фрийрол турнир, който се провежда всяка втора седмица в Betfair.

Техническа поддръжка

Много от въпросите и тревогите, които имате с Betfair България, са обяснени в техния подробен FAQ раздел. Нормално е някога да не откриете отговор на по-дребен проблем, но повечето основни въпроси са разгледани и подробно обяснени. Когато имате по-важен въпрос обаче е по-добре да се свържете с поддръжката на Бетфеър.

Има специална покер услуга за електронна поща, която дава възможност да се справите с всички проблем, доста бързо. Те също така предоставят телефонен номер, така че можете да се свържете по този начин, ако предпочитате.

Email: pokerinfo@Betfair.com

Телефон: 0844 871 00 000 (UK)

Телефон: +44 207 074 7272 (International)