Bet365 е компания, предлагаща хазартни услуги на много високо ниво. За да поддържа това високо ниво обаче освен разнообразни спортни залози, високи коефициенти, атрактивни бонуси и т.н., букмейкърът трябва да има и мобилна версия. Разбира се, че Bet365 разполага с приложение, което позволява на потребителите да пускат залози от мобилните си устройства.

Класа  –  тази дума описва идеално мобилната версия на Bet365. Разработчиците са свършили фантастична работа, изготвяйки приложението. Функциите в сайта са много опростени, а интерфейсът е лесен за употреба.  Навигацията чрез приложението върви гладко и лесно, можете да отворите даден пазар само с няколко докосвания на екрана. Управление на вашата сметка и залагането на фиш е също е много лесно с помощта на мобилната версия на Bet365.

Открийте си сметка и започнете да залагате

За да започнете да залагате с Bet365 мобилното приложение, трябва да имате сметка в букмейкъра. Не се притеснявайте, ако все още не сте се регистрирали, целият процес не е никак сложено и отнема само няколко минути. Можете да се регистрирате и от мобилното су устройство. Регистрацията включва  5 лесни стъпки при всички мобилни устройства и изисква нищо необичайно (попълване на лични данни, въвеждане на потребителско име и парола за сайта, настройки на профила, избор на валута и т.н.)

Възможности за депозит и теглене от мобилното приложение

Осъществяване на депозит е толкова лесно с приложението Bet365, както и в пълния сайт. Първо трябва да изберете желания от вас метод на плащане. След като сте настроили данните на картата си или вашия онлайн портфейл, депозирането на средства че е много бърз и лесен процес. Също така можете дори да направите теглене директно от приложението. Всички методи за депози в bet365 mobile app са едентични с настолната версия.

Налични спортове

От мобилната версия на Bet365 mobile andorid може да залагате на всички видове спорт – американски футбол, бейзбол, баскетбол, крикет, колоездене, дартс, , голф, Хрътки, Конни надбягвания, хокей на лед, лото, Моторни спортове, Ръгби Лийг, Ръгби Юниън, Снукър, Футбол, Тенис, Виртуални спортове, волейбол, зимни спортове, австралийски правила, бадминтон, хандбал, Сърфиране, Тенис на маса и тротинг.

Залози на Живо и Пряко предаване

Bet365 успешно реализира невероятна конзола за заложи на живо в приложението на залагане. Може да звучи нереално за вас, но понякога залози на живо в приложението изглежда по-лесно за употреба от целия сайт. Всяко събитие на живо присъства в приложението като голяма част от тях са гарнирани с пряко предаване.

“Моите залози” е много удобен атрибут на приложението, която съдържа всичките ви неуредени залози, включително и тези, които можете да затворите, използвайки опцията кеш аут, преди те да се свършили. Само с едно натискане върху избран мач ще бъдете прехвърлени към развоя му на живо като можете веднага да си пуснете картината в реално време.

Бонуси

Ако използвате приложението мобилни залози на Bet365 за андроид, тогава сте наистина привилегирован! В допълнение към най-голямата налична оферта за клиенти от България (бонус депозит до 100 лева), може да получите бонус при първия си залог от мобилен телефон (до 50 лева). След поставяне на първия квалифициращ залог (от минимум 1 лев), Bet365 ще ви прати на имейл уникален промо код. Просто го въведете в раздел Клиенти – Оферти и веднага ще може да разигравате вашия бонус.

Заключение

Приложението изглежда безупречно, но разбира се има какво да се подобри. Може би Bet365 може да помисли за въвеждане на функция Бърз Залог, каквато има в приложението на  Ladbrokes . Тя ще доближи приложението на Бет365 с една стъпка по-близо до съвършенството. Единственият друг недостатък на мобилната версия е, че функцията за чат на живо, не е налична. Всичко друго е много добре изпипано и може да се наслаждавате на играта си в Бет365 от мобилния телефон.

Към пълното ревю на Bet365 и ревю на мобилното приложение на bet365

Още полезна информация за Букмейкъра

Bet365 App Mobile – БГ БЕТС – bgbets.com