Bet365 е компания, предлагаща хазартни услуги на много високо ниво. За да поддържа това високо ниво обаче освен разнообразни спортни залози, високи коефициенти, атрактивни бонуси и т.н., букмейкърът трябва да има и мобилна версия. Разбира се, че Bet365 разполага с приложение, което позволява на потребителите да пускат залози от мобилните си устройства.

Класа  –  тази дума описва идеално мобилната версия на Bet365. Разработчиците са свършили фантастична работа, изготвяйки приложението. Функциите в сайта са много опростени, а интерфейсът е лесен за употреба.  Навигацията чрез приложението върви гладко и лесно, можете да отворите даден пазар само с няколко докосвания на екрана. Управление на вашата сметка и залагането на фиш е също е много лесно с помощта на мобилната версия на Bet365.

Открийте си сметка и започнете да залагате

За да започнете да залагате с Bet365 мобилното приложение, трябва да имате сметка в букмейкъра. Не се притеснявайте, ако все още не сте се регистрирали, целият процес не е никак сложено и отнема само няколко минути. Можете да се регистрирате и от мобилното су устройство. Регистрацията включва  5 лесни стъпки при всички мобилни устройства и изисква нищо необичайно (попълване на лични данни, въвеждане на потребителско име и парола за сайта, настройки на профила, избор на валута и т.н.)

Възможности за депозит и теглене от мобилното приложение

Осъществяване на депозит е толкова лесно с приложението Bet365, както и в пълния сайт. Първо трябва да изберете желания от вас метод на плащане. След като сте настроили данните на картата си или вашия онлайн портфейл, депозирането на средства че е много бърз и лесен процес. Също така можете дори да направите теглене директно от приложението. Всички методи за депози в bet365 mobile app са едентични с настолната версия.

Налични спортове

От мобилната версия на Bet365 mobile andorid може да залагате на всички видове спорт – американски футбол, бейзбол, баскетбол, крикет, колоездене, дартс, , голф, Хрътки, Конни надбягвания, хокей на лед, лото, Моторни спортове, Ръгби Лийг, Ръгби Юниън, Снукър, Футбол, Тенис, Виртуални спортове, волейбол, зимни спортове, австралийски правила, бадминтон, хандбал, Сърфиране, Тенис на маса, тротинг и други.

Залози на Живо и Пряко предаване

Bet365 успешно реализира невероятна конзола за заложи на живо в приложението на залагане. Може да звучи нереално за вас, но понякога залози на живо в приложението изглежда по-лесно за употреба от целия сайт. Всяко събитие на живо присъства в приложението като голяма част от тях са гарнирани с пряко предаване.

“Моите залози” е много удобен атрибут на приложението, която съдържа всичките ви неуредени залози, включително и тези, които можете да затворите, използвайки опцията кеш аут, преди те да се свършили. Само с едно натискане върху избран мач ще бъдете прехвърлени към развоя му на живо като можете веднага да си пуснете картината в реално време.

Заключение

Приложението изглежда безупречно, но разбира се има какво да се подобри. Може би Bet365 може да помисли за въвеждане на функция Бърз Залог, каквато има в приложението на  Ladbrokes . Тя ще доближи приложението на Бет365 с една стъпка по-близо до съвършенството. Единственият друг недостатък на мобилната версия е, че функцията за чат на живо, не е налична. Всичко друго е много добре изпипано и може да се наслаждавате на играта си в Бет365 от мобилния телефон.

Хазарта и Залозите са забраненти за лица под 18 години!