Bet365 “Cash Out” – Особености и Ревю

Един от най-големите букмейкъри на световния пазар Бет365, с милиони клиенти по цял свят, предлага на своите потребители опцията „Затвори залог“ или “Cash Out”. Преди години Bet365 добавиха в сайта си една от най-интересните и печеливши характеристики в сферата на онлайн залаганията с наименованието „bet365 Cash Out“.

Опцията „Кеш аут“ позволява на играчите да вземат своята печалба преди завършването на двубоя или изграването на всички мачове от техния фиш. Това ви позволява да вземете сигурна печалба или да сведете загубите си до минимум още преди дадения мач да е свършил. Ако резултатът не върви във ваша полза, то всякакво предожение от страна на букмейкъра да приберете известна сума обратно би била от чудесна полза за вас.

Bet365 дори наскоро добавиха функция плъзгач за парите си, която ви позволява да затворите част от залога си и да останете в играта с известна сума (колкото вие прецените). Например ако сте заложили 10 лева, може да затворите 5 лева от вашия залог, като печалбата ще съотвества на коефициента, който букмейкъра ви предлага за цялостна печалба в момента.

Как работи „бет365 Кеш Аут“?

Първо трябва да поставите залог. За предпочитане е да направите множествен залог – тогава ползата от Кеш Аут ще бъде по-голяма. След като вашият залог е бил поставен, ще можете да видите своя залог, като кликнете върху раздела “Моите залагания” в горния десен ъгъл на страничната лента. Тук ще можете да видите неуредени залози и след това залозите, които са доступни за кеш аут. Ако вашият залог е допустим за кеш аут, той  ще се появи в този раздел. Ако обаче не е допустимо да приложите опцията „Затвори залог“, ще го намерите в неуредени залози. Бет365 си запазва правото понякога да не предлага кеш аут на определени фишове.

Преди някой от вашите мачове от фиша да започнат, ще можете да затворите залога си за около 5% по-малко от първоначалния Ви залог. Това означава, че при залог от 10 лева, ще може да приберете обратно 9.50 лева.

Когато обаче срещата стартира, вие ще можете да затворите по-малка сума. В зависимост дали сумата, която може да изтеглите  отива нагоре или надолу, ще зависи от това по какъв начин се развива вашата среща.

Например, да кажем, че имате 5-кратен залог като три от вашите срещи са на път да излязат, но другите два мача не вървят по желания начин. Тогава вие ще бъдете в състояние да приложите опцията Cash Out за малка печалба.  Ако пък три отбора губят, а два са близо до победата, тогава вие ще имате много малко предложена сума за затваряне, но ще може да избегнете пълната загуба.

Обхватът на спортове, на  които можете да прилагате „Кеш аут“ е доста голям.  Със сигурност ще може да прилагате опцията на футбол, тенис, конни надбягвания и баскетбол, но аз съм го правил и на голф, крикет и ръгби , така че ще приемем, че повечето от видовете спорт в бет365 са включвени в тази услуга.

Понякога опцията „Затвори залог“ може да не е налична. Това става най-вече поради факта, че едно или повече събития са блокирани или има промяна в коефициентите. Възможно най-бързо обаче Бет365 ще ви предложи реалната сума за „Кеш Аут“.

По-голямата част от бонусите на сайта на bet365 не зачитат залозите, на които сте използвали затваряне на залог. Например, ако използвате бонус безплатен залог, при прилагане на „Кеш Аут“ залогът ви няма да бъде начислен към сумите, които са ви необходими за превъртане на бонуса.

Заключение

Аз не се съмнявам, че през следващите няколко години, по-голямата част от букмейкърите ще имат тази функция. Дали те ще бъдат толкова добри, колкото bet365, предстои да разберем. Тук лекотата на функцията е нещо, което наистина харесвам. Опцията „Затвори залог“ е толкова лесна за използване и буквално в рамките само на няколко кликвания можете да имате пари в сметката си, без да се налага да се потите и да чакате края на срещите.