Покер залата а bet365 е част от компанията за спортни залагания bet365 – една от най-големите в хазартната индустрия в Обединеното кралство. В  bet365 работят повече от 1000 души и е седмата по големина частна компания на Обединеното кралство.Казино, игри, бинго и покер услуги на bet365 са лицензирани и регулирани от правителството на Гибралтар.

bet365 Poker стартира през 2001 г. , а впоследствие става част от глобалната покер мрежа Ipoker,  който е сред най-популярните онлайн покер мрежи в Европа.  С добри кеш игри,разнообразни турнири,  страхотни промоции и приличен софтуер, Бет365 има една от най-добрите покер зали сред сайтовете за спортни залагания.

Със софтуер, който е на разположение на 14 езика, Bet365 е един наистина международен покер сайт, който събира играчи на една маса от десетки страни. Качеството на играта е малко по-добро от средното за европейските сайтове, но не толкова високо, че да е непобедимо.

На какъв вид покер мога да играя?

Предлагането на редица покер варианти, включващи много игри и за опитни и нови играчи е силната страна на Бет365. Омръзна ли ви да играете No-Limit Holdem? Опитайте тогава някой от игрите с5 карти или започнете игра на  Limit Holdem или Omaha Hi / Lo.

Трафикът в покер залата е много голям, благодарение на обилната мрежа Ipoker, така че винаги ще намерите срещу кого да играете. Може да играете на маси с ниски залози, средни залози, където има най-много играчи, както и на високи залози.

Солидният график при турнирите също правят bet365  добър избор за турнирни играчи на всеки вид покер. Надпреварите гарантирани турнири се провеждат денонощно, както има и сателитни турнири за участия на живо, които не бива да изпускате.

Покер игрите, предлагани в bet365, са Texas Hold’em, Omaha, Omaha Hi-Lo, Seven-Card Stud, Five-Card Draw и Five-Card Stud.

Турнири и фрийроли

Bet365 предлага разнообразни турнири с много гарантирани печалби през целия ден и обикновено сателити за няколко турнири на живо като например WPT и WSOP.

Турнирите обикновено не включват много голям брой участници и броят на играчите варира около 300-600 на редовните седмични турнири.

Турнирни играчи в bet365 като цяло не са на много добро ниво, но не можем да кажем че са и слаби, както в някои други сайтове. Ако сте добър играч, конкуренцията няма да е силна за вас, но със сигурност ще намерите равностойни играчи.. С големия брой турнири в Бет365 може да се забавлявате денонощно в покер залата.

Bet365 не предлага много фрийроли, но понякога те имат сателитни фрийроли в големите турнири.

Бонуси

Всеки нов играч в покер залата на Бет365 получава Бонус за първи депозит до 100€. Също така ще получите и Жетони за Турнир на стойност 5€ в допълнение към бонуса за нов потребител. Жетоните за Турнир може да се използват за вход на съответния вид платен турнир, еквивалентен на стойността на жетона.

Друг бонус за всеки нов клиент е 90-дневен достъп до масите за начинаещи. Така ако нямате голяма практика в тази игра, ще можете спокойно да се учите и да се съревновавате с играчи на вашето ниво като същевременно имате шанса да спечелите доста пари.

Поддръжка

Екипът за обслужване на клиенти bet365 Poker е на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Техният екип е много надежден, отговаря бързо и се грижи за потребителите си. Можете да се свържете с тях чрез електронна поща, телефон, факс, или по пощата. Те дори имат услуга Call Back, която се счита за много добра. Ако искате да получите отговор от екипа за обслужване на клиенти на bet365 покер, той ще се свърже с вас при първа възможност.  Всичко, което трябва да направите, е да споменете вашето потребителско име и телефонен номер за контакт с кода на страната. Услугата Call Back ще разреши мигновено вашите въпроси или притеснения.

Към сайта на Bet365