Покер залата а bet365 е част от компанията за спортни залагания bet365 – една от най-големите в хазартната индустрия в Обединеното кралство. В  bet365 работят повече от 1000 души и е седмата по големина частна компания на Обединеното кралство.Казино, игри, бинго и покер услуги на bet365 са лицензирани и регулирани от правителството на Гибралтар.

bet365 Poker стартира през 2001 г. , а впоследствие става част от глобалната покер мрежа Ipoker,  който е сред най-популярните онлайн покер мрежи в Европа.  С добри кеш игри,разнообразни турнири,  страхотни промоции и приличен софтуер, Бет365 има една от най-добрите покер зали сред сайтовете за спортни залагания.

Със софтуер, който е на разположение на 14 езика, Bet365 е един наистина международен покер сайт, който събира играчи на една маса от десетки страни. Качеството на играта е малко по-добро от средното за европейските сайтове, но не толкова високо, че да е непобедимо.

На какъв вид покер мога да играя?

Предлагането на редица покер варианти, включващи много игри и за опитни и нови играчи е силната страна на Бет365. Омръзна ли ви да играете No-Limit Holdem? Опитайте тогава някой от игрите с 5 карти или започнете игра на  Limit Holdem или Omaha Hi / Lo.

Трафикът в покер залата е много голям, благодарение на обилната мрежа Ipoker, така че винаги ще намерите срещу кого да играете. Може да играете на маси с ниски залози, средни залози, където има най-много играчи, както и на високи залози.

Солидният график при турнирите също правят bet365  добър избор за турнирни играчи на всеки вид покер. Надпреварите гарантирани турнири се провеждат денонощно, както има и сателитни турнири за участия на живо, които не бива да изпускате.

Покер игрите, предлагани в bet365, са Texas Hold’em, Omaha, Omaha Hi-Lo, Seven-Card Stud, Five-Card Draw и Five-Card Stud.

Турнири и фрийроли

Bet365 предлага разнообразни турнири с много гарантирани печалби през целия ден и обикновено сателити за няколко турнири на живо като например WPT и WSOP.

Турнирите обикновено не включват много голям брой участници и броят на играчите варира около 300-600 на редовните седмични турнири.

Турнирни играчи в bet365 като цяло не са на много добро ниво, но не можем да кажем че са и слаби, както в някои други сайтове. Ако сте добър играч, конкуренцията няма да е силна за вас, но със сигурност ще намерите равностойни играчи.. С големия брой турнири в Бет365 може да се забавлявате денонощно в покер залата.

Bet365 не предлага много фрийроли, но понякога те имат сателитни фрийроли в големите турнири.

 

Хазарта и Залозите са забраненти за лица под 18 години!