Соук Сити – Лестър

stoke-city
vs icon
leicester

Прогнозата на BGbets.com за срещата Соук Сити - Лестър
Г/Г
И двата отбора да отбележат гол
Благодарим ви, че дадохте своя вот!
Вашият вот за мача:
  • 1
  • X
  • 2

Тагове: