СЕНТ ЕТИЕН – ОЛИМПИК МАРСИЛИЯ ПРОГНОЗА

Един о тнай-интересните двубой от 14-ия кръгна “Лига 1” противопоставя отборите наСент Етиен и Олимпик Марсилия. Двубоят е в неделя, 22 октомври, от 22:00 часа  на „Стад Жофроа Гишар”.

Следтежкатазагуба в местнотодербис Лион (0:3), СентЕтиенсе завръща у дома, където играят много силно. Въпреки колебливото си представяне, „зелените“ остават в челотонакласирането, заемайки пета позиция с актив от 22 точки, на три от втората позиция.

 

Теиматсамоеднопоражение у домадосегапрезсезона и щесеопитатдапродължатборбатазамясто в Топ 3, което дава право на участие в Шампионска лига. В последните си две срещи на собствен терен Сент Етиен не допусна гол, побеждавайки ГазалекАячо (2:0) и Реймс (3:0).

В предстоящата среща КристофГалатие няма да може да разчита на трима футболисти – ЖонатанБамба, Мустафа Баял Сал иКевинТеофил-Катерин. Нападателят Бамба има четири мача и един гол от началото на сезона. Отсъствието му обаче надали ще окаже влияние на представянето на тима в атака, тъй като Галатие разполага в предни позиции с КевинМоне-Паке, Роберт Берич, Нолан Ру и Жан-КристофБаебек.

Гостите от Марсилиявсеощемогат да намерят постоянство в играта си и в последниясимачзагубихаотНица, следкатопредибяха регистрирали две поредни победи. ВъпзитаницитенаМичелобаче записаха два поредни успеха като гост и ще влязат със самочувствие в предстоящия сблъсък със Сент Етиен.

Марсилияобаче имасамо 7 победиот 50 визити в СентЕтиен. Този факт няма как да не се отрази психологически на състава. Убеден съм обаче, че Мичел ще мотивира футболистите си. Марсилия привлече доста добри играчи през лятото и 13-ата позиция във временното класиране въобще не отговаря на възможностите на тима.

Последнитедвадвубоямеждусъперницитена „СтадЖофроаГишар” завършиханаравно, катотакаваберазвръзката в 4 отпоследните 5 срещинатозистадион.

В последнитечетирисрещимеждудвататимазавършиха с отбелязанипопадения в дветеврати.Очаквамтазитенденциядапродължи, тъйкатосъмубеден, чещесеполучиравностоенмач, в който и двата отбора ще покажат на какво са способни в предни позиции.

 

ПРОГНОЗА: ИДВАТА ОТБОРА ЩЕ ОТБЕЛЕЖАТ ГОЛ

Прогнозата на BGbets.com за срещата -
Г/Г
И двата отбора да отбележат гол : И двата отбора да отбележат гол
Благодарим ви, че дадохте своя вот!
Вашият вот за мача:
  • 1
  • X
  • 2

Тагове: СЕНТ ЕТИЕН - ОЛИМПИК МАРСИЛИЯ ПРОГНОЗА

Добави Коментар