КОПЕНХАГЕН – ЛИНГБИ ПРОГНОЗА – bgbets.com

В първия кръг на датската Суперлига Копенхаген посреща Лингби. Двубоят е в събота, 16 юли, от 19:30 часа в Копенхаген.

След две години без титла Копенхаген успя да се изкачи на трона в Дания, след като завърши на първо място миналия сезон с девет точки повече от най-близкия конкурент. Отборът ще бъде с леко предимство в предстоящия мач, тъй като те вече започнаха участието си в квалификациите на Шампионската лига, спечелвайки с 3:0 над Крусадерс като гост. Вярно двубоят беше на 13 юли, така че Копенхаген може да почувства някаква умора и да не успее да покаже най-доброто от играта си срещу Лингби.

Тимът на гостите е новак като спечели Първа лига в тежка битка срещу Силкеборг и Хорсенс. Истината е, всички три клуба вече са в елита в резултат на разширяването на лигата от 12 до 14 отбора. Не можем да кажем, че клубът на Лингби е без традиции, защото отборът има два трофея в шампионата и три купи. Те имаха много успешен период в края на 80-те – началото на 90-те години на миналия век, но сега нямат класата да се противопоставят на най-силните отбори в Дания.

Стартът на Копенхаген в Шампионската лига, показа, че отборът е в страхотна форма. Шампионите нямат право да губят точки в първия мач срещу дебютанта в Суперлигата и очаквам да спечелят срещата убедително.

ПРОГНОЗА: КОПЕНХАГЕН 1/1 ЗА ПП/КИ

Прогнозата на BGbets.com за срещата -
Г/Г
И двата отбора да отбележат гол : И двата отбора да отбележат гол
Благодарим ви, че дадохте своя вот!
Вашият вот за мача:
  • 1
  • X
  • 2

Тагове: КОПЕНХАГЕН - ЛИНГБИ