bet365Bet365

Bet365 е най-популярният буймейкър за спортни залози онлайн в България и по света. Той е основан през 2000 година в Сток Сити, Англия, и се регулира от Комисията по хазарта в обединеното кралство. С неговите над 15 000 000 клиенти, букмейкъръте абсолютен лидер в световната мрежа и залозите онлайн. Той разполага с екип от над 5000 професионалисти, които са на ваше разположение денонощно, за да разрешат всеки ваш проблем и да отговорят на всяко ваше запитване. С тях може да се свържете чрез чат на живо, електронна поща или телефон.

Информация за Bet365


sportingbetSportingbet

Sportingbet е един от най-популярните сайтове за залози онлайн както по целия свят, така и в България. Компанията е основана през 1998 година в Обединеното кралство и се регулира от Комисията по хазарта в Англия.За повече от 17 години в индустрията на спортните залози спокойно можем да кажем, че букмейкърът си е изградил отлична репутация. С неговите над 5 000 000 клиента, Спортингбет е един от абсолютните лидери измежду сайтовете за спортни залози. Букмейкърът е атрактивен за клиентите със своите разнообразни спортни залози и широка гама видове спорт.

Информация за Sportingbet


betfair_logoBetfair

Betfair е най- голямата борса за залози онлайн в световното интернет пространство. Бетфеър е основан в Гибралтар през 1999 година и се контролира и лицензира от Комисията по хазарта на Великобритания. Betfair бързо набира популярност и вече има над 3 000 000 активни клиенти. Бетфеър се различава от всички останали букмейкъри за залози, защото дава възможност на любителите на спортни залози сами да залагат срещу себе си чрез опцията „бъди букмейкър предложи коефициенти за дадено спортно събитие”.

Информация за Betfair


efbetEfbet

Efbet предлага голямо разнообразие от различни видове спортове, залози на живо със стотици пазари, примамливи бонуси и промоции, виртуален футбол, бързи и надеждни онлайн, както и кешови разплащателни методи. Тук ще бъдете зарадвани от много бонуси и промоции за своите клиенти, с което привлича все повече потребители в сайта си. Сайтът на Ефбет съчетава удобна за боравене навигация и интуитивен интерфейс, позволяващи на всеки клиенти да се ориентира за броени секунди.

Информация за Efbet