АИК – БАЛА ТАУН ПРОГНОЗА – BGBETS.COM

Шведският АИК започва участието си от първия квалификационен кръг на Лига Европа срещу Бала Таун от Уелс. Двубоят Стокхолм ще се проведе в четвъртък, 30 юни, от 19:30 часа българско време на олимпийския стадион.

Отборът на АИК завърши на трето място в шведското първенство през миналия сезон, което налага ранния им старт в Лига Европа. През настоящия сезон тимът от Стокхолм е на четвърта позиция, но е много близо до челните места. Преди срещите си в Лига Европа с уелсците АИК изигра две контроли, в които не успя да запише победа. В двата си мача срещу Флора Талин и ХИФК като направиха равенства 1:1 и 0:0. През миналия сезон АИК отново стартира от първия квалификационен кръг като отстрани финладснкия ВПС с общ резултат 6:2. В следващата фаза шведите се наложиха над Ширак от Армения след две победи с по 2:0, но в третия квалификационен кръг бяха елиминирани от Атромитос (Гърция) с общ резултат 1-4.

Бала Таун завърши на втора позиция в уелското първенство и си спечели правото да участва в Лига Европа. Това ще бъде трето участие за тях в турнира като до момента винаги отпадат в първия квалификационен кръг. През сезон 2013/14 те бяха елиминирани от естонския Левадия с общ резултат 2:3, а през миналия сезон отстъпиха на Диферданж с общ резултат 3:4. В предстоящия мач по-скромният тим от Уелс почти сигурно ще заложи на здрава защита, тъй като надали ще тръгне да се надиграва с АИК. За Бала Таун ще бъде постижение дори ако загубят с минимален резултат, но това най-вече зависи от представянето на техния съперник.

Съставът на АИК е доста по-класен от този на Бала Таун, така че не очаквам проблеми за домакините в тази среща. Смятам, че шведският тим ще постигне убедителен успех у дома и ще предреши крайния изход на сблъсъка преди реванша в Уелс след седмица.

ПРОГНОЗА: ПОБЕДА ЗА АИК С -1.5 АЗИАТСКИ ХЕНДИКАП

Прогнозата на BGbets.com за срещата -
Г/Г
И двата отбора да отбележат гол : И двата отбора да отбележат гол
Благодарим ви, че дадохте своя вот!
Вашият вот за мача:
  • 1
  • X
  • 2

Тагове: АИК - БАЛА ТАУН, АИК - БАЛА ТАУН ПРОГНОЗА